Telefoon
0529-456000
Informatieavond Paard

Dierenkliniek Ommen organiseert:

Informatieavond voor paardeneigenaren en paardenliefhebbers

21 april 2016

Locatie: Stal Hollak , Dwarsweg 3 in Ommen

Inloop vanaf 19:30 uur, met thee en koffie

Aanvang 20:00 uur

 

Dierenkliniek Ommen nodigt u van harte uit voor een gezellige informatieavond, waarbij u de mogelijkheid krijgt om op een interactieve manier uw kennis te vergroten.

 

Gebitsverzorging bij paarden: Luxe of Noodzaak?

De gebitsverzorging bij paarden gebeurt al vele jaren, maar de manier van werken is de laatste jaren sterk veranderd. Elektrisch materiaal, goed licht en een spiegel zijn bijvoorbeeld onmisbaar voor een goed onderzoek en behandeling. Ook wordt de jaarlijkse controle steeds gebruikelijker, maar is dit allemaal nodig of is het maar luxe? Op deze avond zal daar dieper op ingegaan worden aan de hand van foto’s, illustratiemateriaal en casussen.

EHBO bij paarden

Een ongeluk zit in een klein hoekje en is niet altijd te voorkomen. Maar wat doe je dan? Wat kun je zelf en wanneer bel je de dierenarts?

Deze avond zullen we kort het gezonde paard behandelen en daarna bespreken we een aantal ziekten en ongevallen waarbij u ook uitgedaagd wordt om mee te denken.


Na de lezing zullen we wat praktische zaken demonstreren en voor pensionklanten van Stal Hollak is er de mogelijkheid om het gebit van uw paard te laten controleren.

 

Aanmelden kan telefonisch of via mail bij dierenkliniek Ommen. Zo weten wij op hoeveel personen we kunnen rekenen.
Nog niet zeker of je komt? Ook zonder opgeven ben je van harte welkom!

 

0529-456 000

info@dierenkliniekommen.nl

www.dierenkliniekommen.nl