Telefoon
0529-456000
Roos Tavenier


Mijn naam is Roos Tavenier. Ik was altijd al gek op alle diersoorten en paardrijden was en is nog steeds een grote hobby van me. Ik wist dan ook al van jongs af aan dat ik dierenarts wilde worden.

De studie diergeneeskunde heb ik in België aan de Universiteit Gent gevolgd. Met veel plezier heb ik daar gewoond en de studie doorlopen en in de zomer van 2014 ben ik afgestudeerd. In mei 2015 ben ik begonnen bij Dierenkliniek Ommen.

Als erkend paardendierenarts zul je mij veel bij de paarden en pony's vinden. Daarbij heb ik mij met name gespecialiseerd in gebitsverzorging/tandheelkunde bij paarden en bewegingsproblemen (chiropractie).

Ook bij de kleine huisdieren kunt u mij tegenkomen als chiropractor voor revalidatie of bij bewegingsproblemen. In 2018 heb ik de opleiding Veterinaire Chiropractie afgerond in Duitsland bij de IAVC. Deze techniek van behandelen van de wervelkolom en het bewegingsstelsel heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel en zo op de algemene gezondheid van uw huisdier.

Daarnaast ben ik ook bij de koeien en kleine herkauwers te vinden, voornamelijk voor de spoedgevallen en zieke dieren.