Telefoon
0529-456000
Katten
Bijzondere dieren
Gezelschapsdieren
Wij begrijpen als geen ander dat er een sterke band bestaat tussen u en uw lievelingsdier. We zijn er dan ook van overtuigd dat we onze patiënten dezelfde zorgkwaliteit willen bieden, die we ook zouden verwachten voor onszelf, onze familieleden en natuurlijk onze eigen huisdieren. Het welzijn van uw huisdier staat bij het team van dierenkliniek Ommen voorop. De vreugde en voldoening die we hiervan ondervinden, willen we graag uitstralen naar de dieren en hun eigenaren.

U wilt als eigenaar van een dier graag de beste zorg voor uw huisdier. Dierenkliniek Ommen biedt gespecialiseerde diergezondheidszorg voor uw hond. Onze kliniek is volledig uitgerust met de modernste apparatuur die nodig is voor het stellen van de juiste diagnose bij uw dier. Ook beschikken wij over geavanceerde apparatuur waarmee we behandelingen kunnen instellen en operaties kunnen uitvoeren.

Voorbeelden daarvan zijn röntgendiagnostiek, echografie, endoscopie en echocardiografie. Ook laboratoriumdiagnostiek van bloed, urine en ontlasting behoort tot de mogelijkheden. Zo kunnen we hematologisch bloedonderzoek, chemisch bloedonderzoek, bacteriologisch en mycologisch onderzoek doen. Na het stellen van een diagnose wordt in overleg met u de behandeling gestart.

Onze kliniek beschikt over een moderne, goed geoutilleerde operatiekamer. De narcose van uw dier gebeurt gecontroleerd met behulp van gasanaesthesie, bewaking en infuus.

Op orthopedisch gebied verrichten we de meest uiteenlopende operaties, van botbreukoperaties tot knieschijfproblemen, kruisbandoperaties etc.
Bij de weke delen chirurgie worden de routinematige ingrepen met zorg uitgevoerd, maar vinden ook zeer regelmatig tweede lijns operaties plaats. Zo worden bij Dierenkliniek Ommen ook de operatie voor herstel van Hernia Perinealis, Mucocele verwijdering en vroege neutralisatie (sterilisatie) bij katten onder andere uitgevoerd. Uw dier kan vervolgens rustig wakker worden in onze uitslaapkamer, onder toeziend oog van onze goed opgeleide assistentes.

Behandeling vindt plaats na (telefonische) afspraak van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur.

Telefonische spreekuren van onze gezelschapsdierenarts zijn dagelijks van 8.30 tot 9.00 uur.

Buiten deze openingstijden van de kliniek vindt behandeling plaats in overleg met de dienstdoende dierenarts. Voor spoedgevallen zijn we 24/7 bereikbaar onder telefoonnummer 0529-456000 (keuzemenu 2), u wordt dan rechtstreeks doorverbonden met de dienstdoende gezelschapsdierenarts.