Telefoon
0529-456000
Contact
Dierenkliniek Ommen
Baron Bentinckstraat 2
7731 EK Ommen
Tel: 0529-456000
e-mail: info@dierenkliniekommen.nl
KvK: 08219615


Openingstijden Kliniek:
maandag t/m vrijdag          8.00- 17.30 uur

Telefonisch spreekuur Gezelschapsdieren:
Maandag t/m vrijdag 8.30-9.00 uur
Behandeling en Consult gezelschapsdieren op afspraak.
 
Telefonisch spreekuur Landbouwhuisdieren, Paarden:
Maandag t/m zaterdag 8.00-9.00 uur

Afspraken maken:

Telefonisch en aan de balie tijdens openingstijden


Wij behandelen uw dier op afspraak, hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Het consult op afspraak tijdens kantooruren is voordeliger dan een afspraak buiten onze kantooruren.

Een afspraak kunt u maken op een tijdstip dat het u en ons goed uitkomt en vaak ook nog op dezelfde dag. Door het maken van een afspraak wordt de gemiddelde wachttijd korter en kan de dierenarts meer aandacht aan u en uw dier besteden. Heeft u meerdere vragen, wilt u dat dan aangeven, dan kan daar rekening mee gehouden worden met het inplannen van uw afspraak. Ook heeft de dierenarts dan assistentie en kan uitgebreidere onderzoeken verrichten.

Aangepaste openingstijden: Op Sinterklaasavond, Oudejaarsavond en reguliere (vrije) feestdagen.

Tevens kunnen er rondom de feestdagen aangepaste openingstijden zijn. Bij twijfel mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen om te informeren naar de openingstijden.

Spoedgevallen buiten openingstijden:

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op ons eigen telefoonnummer. U hoort dan een welkomsboodschap, daarna kunt u kiezen voor:
1) landbouwdieren en paard
2) gezelschapsdieren
U wordt automatisch doorgeschakeld met de dienstdoende dierenarts. (Voor de huisdieren hebben wij een samenwerkingsverband in de diensten met dierenkliniek Den Ham)