Loading...
Loading...

Fretten

Maak een afspraak

Fretten in onze praktijk

Naast honden, katten en konijnen zijn er natuurlijk veel meer dieren die als huisdier gehouden worden. Ook voor deze dieren kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld de fret. Ieder dier verdient onze aandacht.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken is de fret geen knaagdier, een fret behoort namelijk tot de marterachtigen en is daarmee dus een roofdier. Vroeger werden de meeste fretten gebruikt voor de jacht. Dit gebeurt tegenwoordig nog steeds wel maar de fret wordt meer en meer als volwaardig huisdier gehouden.

We geven u graag meer informatie over de fret en het houden van fretten. Heeft u nog vragen? We hebben dagelijks telefonisch spreekuur van onze van 8.30 tot 9.00 uur.

Buiten deze openingstijden van de kliniek vindt behandeling plaats in overleg met de dienstdoende dierenarts. Voor spoedgevallen zijn we 24/7 bereikbaar onder telefoonnummer 0529-456000 (keuzemenu 2), u wordt dan rechtstreeks doorverbonden met de dienstdoende gezelschapsdierenarts.

Marion van Dijk

Marion van Dijk

Specialisatie:
EEA, honden en katten

“Ik vind het leuk om met de gezelschapsdieren te werken, omdat iedereen zoveel liefde heeft voor zijn/haar gezelschapsdier.”

Kasper Stroobosscher

Kasper Stroobosscher

Specialisatie:
Honden, katten, vogels/pluimvee

“Mijn interesse is heel breed en u kunt mij dus op elk veterinair gebied tegenkomen binnen onze kliniek.”

Nynke Andringa

Nynke Andringa-Wester

Specialisatie:
  

Mijn studie diergeneeskunde heb ik in 2012 afgerond in Utrecht.