Varkens

Telefonische spreekuren voor varkens zijn maandag t/m vrijdag van 08:00 – 09:00 uur

Varkens in onze praktijk

Viviènne van der Sluijs en Jacob Keizer zijn onze erkende en geborgde varkensdierenartsen die voor u klaar staan voor de begeleiding van uw varkensbedrijf. Maar ook staan wij graag klaar voor uw hobbymatig gehouden varkens, groot en klein.

Wij kunnen u helpen met de begeleiding en behandeling van zieke varkens of het bekappen van de klauwtjes onder narcose indien nodig. En wist u dat het verstandig is om ook hobbyvarkens te laten vaccineren en dat ze regelmatig ontwormd moeten worden?
Marion-van-Dijk

Marion van Dijk

Specialisatie:
EEA, honden en katten

“Ik vind het leuk om met de gezelschapsdieren te werken, omdat iedereen zoveel liefde heeft voor zijn/haar gezelschapsdier.”

Viviënne van der Sluijs

Specialisatie:

Paarden, rundvee/herkauwers en varkens

“Altijd gefascineerd geweest voor de koeien en de paarden en van jongs af aan altijd paardgereden.”

Telefonische spreekuren van onze gezelschapsdierenarts zijn dagelijks van 8.30 tot 9.00 uur.
Buiten deze openingstijden van de kliniek vindt behandeling plaats in overleg met de dienstdoende dierenarts. Voor spoedgevallen zijn we 24/7 bereikbaar onder telefoonnummer 0529-456000 (keuzemenu 2), u wordt dan rechtstreeks doorverbonden met de dienstdoende gezelschapsdierenarts.

Actueel

Vuurwerkangst

Oud en nieuw komt er weer bijna aan. Tips: • Begin een aantal weken van te voren met het opzetten van vuurwerkgeluiden via Cd’s of

Lees meer...