Varkens

Telefonische spreekuren voor varkens zijn maandag t/m vrijdag van 08:00 – 09:00 uur

Varkens in onze praktijk

Viviènne van der Sluijs en Jacob Keizer zijn onze erkende en geborgde varkensdierenartsen die voor u klaar staan voor de begeleiding van uw varkensbedrijf. Maar ook staan wij graag klaar voor uw hobbymatig gehouden varkens, groot en klein.

Wij kunnen u helpen met de begeleiding en behandeling van zieke varkens of het bekappen van de klauwtjes onder narcose indien nodig. En wist u dat het verstandig is om ook hobbyvarkens te laten vaccineren en dat ze regelmatig ontwormd moeten worden?

Viviënne van der Sluijs

Specialisatie:

Paarden, rundvee/herkauwers en varkens

“Altijd gefascineerd geweest voor de koeien en de paarden en van jongs af aan altijd paardgereden.”

JacobKeizer

Jacob Keizer

Specialisatie:

Rundvee/herkauwers en varkens

“In mijn jeugd heb ik altijd met dieren opgetrokken en als 11-jarige had ik maar een doel voor ogen; dit was dierenarts worden.”

Telefonische spreekuren van onze gezelschapsdierenarts zijn dagelijks van 8.30 tot 9.00 uur.
Buiten deze openingstijden van de kliniek vindt behandeling plaats in overleg met de dienstdoende dierenarts. Voor spoedgevallen zijn we 24/7 bereikbaar onder telefoonnummer 0529-456000 (keuzemenu 2), u wordt dan rechtstreeks doorverbonden met de dienstdoende gezelschapsdierenarts.

Actueel

Afscheid Caroline

Lieve klanten van Dierenkliniek Ommen, Afscheid nemen is niet altijd fijn, voor mij is nu het moment aangebroken dat ik een andere baan heb gevonden

Lees meer...