Loading...
Loading...

Konijnen en knaagdieren

Maak een afspraak voor uw dier

Onze kliniek is goed uitgerust voor de zorg van konijnen, cavia’s, ratten of andere knaagdieren. Op deze pagina geven we daar graag wat meer informatie over.

Onze dierenartsen Kasper Stroobosscher, Marion van Dijk en Nynke Andringa houden zich naast de zorg voor honden en katten ook bezig met de zorg voor uw kleinere huisdieren. Ook de kleinste huisdiertjes verdienen de beste zorg.

Konijnen

Konijnen zijn zeer geliefd als huisdier en daarom staan onze dierenartsen ook voor de konijntjes graag klaar om ze gezond te houden of in geval van ziekte.

Voor konijnen kunt u bij ons terecht voor:

Knaagdieren

Naast honden, katten en konijnen zijn er natuurlijk veel meer dieren die als huisdier gehouden worden. Ook voor deze dieren kunt u bij ons terecht. Onze dierenartsen staan klaar voor elk dier! Van hamster, muis, rat tot gerbil. U kunt het zo gek niet bedenken, elk dier krijgt de aandacht en behandeling die het verdient.

Wilt u meer informatie over deze behandeling kunt u een afspraak maken met een van onze dierenartsen.  Dan wordt uw dier onderzocht en de klachten en verwachtingen besproken.  Nadat uw dier onderzocht is kunnen zij een betere inschatting maken van de verwachtingen en de kosten omdat ieder dier zijn eigen specifieke behandeling nodig heeft. 

Marion van Dijk

Marion van Dijk

Specialisatie:
EEA, honden en katten

“Ik vind het leuk om met de gezelschapsdieren te werken, omdat iedereen zoveel liefde heeft voor zijn/haar gezelschapsdier.”

Kasper Stroobosscher

Kasper Stroobosscher

Specialisatie:
Honden, katten, vogels/pluimvee

“Mijn interesse is heel breed en u kunt mij dus op elk veterinair gebied tegenkomen binnen onze kliniek.”

Nynke Andringa

Nynke Andringa-Wester

Specialisatie:
  

Mijn studie diergeneeskunde heb ik in 2012 afgerond in Utrecht. 

Actueel

Myiasis of maden

Bij schapen wordt dit veroorzaakt door de blauwgroene vlieg. Deze vlieg legt eitjes in de vacht van schapen, waarna er larven uitkomen. Deze larven eten

Lees meer...