TTA Rapid

Telefonische spreekuren voor gezelschapsdieren zijn maandag t/m vrijdag van 08:30 – 09:00 uur

TTA Rapid methode bij honden

Naast eerstelijns diergeneeskunde doen we ook steeds meer tweedelijns diergeneeskunde, waaronder knieoperaties.

Waarschijnlijk heeft u deze pagina gevonden omdat uw hond een pijnlijke knie heeft. Uw hond kan niet meer op de achterpoot staan of staat op de tenen. Misschien is u dan ook al verteld dat de voorste kruisband kapot is. Hierdoor is het kniegewricht instabiel en uw hond heeft erg veel pijn.

Nu zijn er veel operatietechnieken om de stabiliteit van de knie te herstellen. Maar de nieuwste en vooralsnog de beste en meest geavanceerde techniek voor de behandeling van kruisbandletsels is de TTA-Rapid. Met de TTA-Rapid methode wordt de kam van het scheenbeen naar voren verplaatst waardoor de beschadigde voorste kruisband overbodig wordt. Rapid staat voor een vernieuwde en snellere methode dan de oudere TTA methode.

Deze nieuwe techniek wordt door mij, samen met mijn operatieteam, sinds 2019 uitgevoerd binnen onze kliniek met goed resultaat. De orthopedische TTA-Rapid techniek heb ik onder de knie gekregen in Gent, waar ik ook ben afgestudeerd als dierenarts.

Afhankelijk van hoe lang het letsel al aanwezig is, zal uw hond snel minder pijn hebben na de operatie. Het uiteindelijke doel is dat uw hond na het herstel weer een actief hondenleven kan leiden. En dat kan TTA-Rapid, uitgevoerd door ons medisch team, voor uw hond betekenen.

KasperStroobosscher

Kasper Stroobosscher

Specialisatie:
Honden, katten, vogels/pluimvee

“Mijn interesse is heel breed en u kunt mij dus op elk veterinair gebied tegenkomen binnen onze kliniek.”

Telefonische spreekuren van onze gezelschapsdierenarts zijn dagelijks van 8.30 tot 9.00 uur.
Buiten deze openingstijden van de kliniek vindt behandeling plaats in overleg met de dienstdoende dierenarts. Voor spoedgevallen zijn we 24/7 bereikbaar onder telefoonnummer 0529-456000 (keuzemenu 2), u wordt dan rechtstreeks doorverbonden met de dienstdoende gezelschapsdierenarts.

Actueel

Afscheid Caroline

Lieve klanten van Dierenkliniek Ommen, Afscheid nemen is niet altijd fijn, voor mij is nu het moment aangebroken dat ik een andere baan heb gevonden

Lees meer...