Honden

Telefonische spreekuren voor honden zijn maandag t/m vrijdag van 08:30 – 09:00 uur

Honden in onze praktijk

Wij begrijpen als geen ander dat er een sterke band bestaat tussen u en uw hond. We zijn er dan ook van overtuigd dat we onze patiënten dezelfde zorgkwaliteit willen bieden, die we ook zouden verwachten voor onszelf, onze familieleden en natuurlijk onze eigen huisdieren.

Kasper Stroobosscher, Marion van Dijk en Nynke Andringa houden zich dagelijks met deskundigheid en passie bezig met de zorg voor de honden, katten en andere kleine huisdieren.

Voor de hond kunt u bij ons terecht voor:

Telefonische spreekuren van onze gezelschapsdierenarts zijn dagelijks van 8.30 tot 9.00 uur. Buiten deze openingstijden van de kliniek vindt behandeling plaats in overleg met de dienstdoende dierenarts. Voor spoedgevallen zijn we 24/7 bereikbaar onder telefoonnummer 0529-456000 (keuzemenu 2), u wordt dan rechtstreeks doorverbonden met de dienstdoende gezelschapsdierenarts.

Marion-van-Dijk

Marion van Dijk

Specialisatie:
EEA, honden en katten

“Ik vind het leuk om met de gezelschapsdieren te werken, omdat iedereen zoveel liefde heeft voor zijn/haar gezelschapsdier.”

KasperStroobosscher

Kasper Stroobosscher

Specialisatie:
Honden, katten, vogels/pluimvee

“Mijn interesse is heel breed en u kunt mij dus op elk veterinair gebied tegenkomen binnen onze kliniek.”

Nynke 2022

Nynke Andringa-Wester

Specialisatie:
  

Mijn studie diergeneeskunde heb ik in 2012 afgerond in Utrecht. 

Actueel

Vuurwerkangst

Oud en nieuw komt er weer bijna aan. Tips: • Begin een aantal weken van te voren met het opzetten van vuurwerkgeluiden via Cd’s of

Lees meer...