Loading...
Loading...

Katten

Maak een afspraak voor uw dier

Katten in onze praktijk

Op deze pagina vindt u informatie over de meest uiteenlopende onderwerpen betreffende gezondheid en ziekten bij katten. Als eigenaar van een kat of poes wilt u de beste zorg voor uw huisdier en dat is wat we bij dierenkliniek Ommen willen bieden en waar we voldoening uithalen.

Kasper Stroobosscher, Marion van Dijk en Nynke Andringa houden zich dagelijks met deskundigheid en passie bezig met de zorg voor de katten en andere kleine huisdieren

Voor de kat kunt u bij ons terecht voor:

Ook bent u bij onze assistentes in goede handen voor het juniorbegeleidingsprogramma, nagels knippen, hulp bij medicatie toedienen, gewichtsbegeleiding, voedingsadviezen en de juiste voorlichting over de beste en veiligste vlooien-, teken-, en wormbescherming voor uw huisdier.

Wilt u meer informatie over deze behandeling kunt u een afspraak maken met een van onze dierenartsen.  Dan wordt uw dier onderzocht en de klachten en verwachtingen besproken.  Nadat uw dier onderzocht is kunnen zij een betere inschatting maken van de verwachtingen en de kosten omdat ieder dier zijn eigen specifieke behandeling nodig heeft. 

Kasper Stroobosscher

Kasper Stroobosscher

Specialisatie:
Honden, katten, vogels/pluimvee

“Mijn interesse is heel breed en u kunt mij dus op elk veterinair gebied tegenkomen binnen onze kliniek.”

Marion van Dijk

Marion van Dijk

Specialisatie:
EEA, honden en katten

“Ik vind het leuk om met de gezelschapsdieren te werken, omdat iedereen zoveel liefde heeft voor zijn/haar gezelschapsdier.”

Nynke Andringa

Nynke Andringa-Wester

Specialisatie:
  

Mijn studie diergeneeskunde heb ik in 2012 afgerond in Utrecht. 

Actueel