Katten

Telefonische spreekuren voor katten zijn maandag t/m vrijdag van 08:30 – 09:00 uur

Katten in onze praktijk

Op deze pagina vindt u informatie over de meest uiteenlopende onderwerpen betreffende gezondheid en ziekten bij katten. Als eigenaar van een kat of poes wilt u de beste zorg voor uw huisdier en dat is wat we bij dierenkliniek Ommen willen bieden en waar we voldoening uithalen.

Kasper Stroobosscher, Marion van Dijk en Nynke Andringa houden zich dagelijks met deskundigheid en passie bezig met de zorg voor de katten en andere kleine huisdieren

Voor de kat kunt u bij ons terecht voor:

Ook bent u bij onze assistentes in goede handen voor het juniorbegeleidingsprogramma, nagels knippen, hulp bij medicatie toedienen, gewichtsbegeleiding, voedingsadviezen en de juiste voorlichting over de beste en veiligste vlooien-, teken-, en wormbescherming voor uw huisdier.

Telefonische spreekuren van onze gezelschapsdierenarts zijn dagelijks van 8.30 tot 9.00 uur.
Buiten deze openingstijden van de kliniek vindt behandeling plaats in overleg met de dienstdoende dierenarts. Voor spoedgevallen zijn we 24/7 bereikbaar onder telefoonnummer 0529-456000 (keuzemenu 2), u wordt dan rechtstreeks doorverbonden met de dienstdoende gezelschapsdierenarts.

KasperStroobosscher

Kasper Stroobosscher

Specialisatie:
Honden, katten, vogels/pluimvee

“Mijn interesse is heel breed en u kunt mij dus op elk veterinair gebied tegenkomen binnen onze kliniek.”

Marion-van-Dijk

Marion van Dijk

Specialisatie:
EEA, honden en katten

“Ik vind het leuk om met de gezelschapsdieren te werken, omdat iedereen zoveel liefde heeft voor zijn/haar gezelschapsdier.”

Nynke 2022

Nynke Andringa-Wester

Specialisatie:
  

Mijn studie diergeneeskunde heb ik in 2012 afgerond in Utrecht. 

Actueel

Kattenziekte

Wordt uw kat jaarlijks gecontroleerd en gevaccineerd hoeft u zich geen zorgen te maken, wij werken volgens het juiste schema. Is dit niet het geval

Lees meer...