Rundvee

Telefonische spreekuren voor rundvee zijn maandag t/m vrijdag van 08:00 – 09:00 uur

Rundvee in onze praktijk

Diergeneeskundige zorg voor rundvee is één van de belangrijkste takken van onze praktijk. Met een vast team van 4 geborgde rundveedierenartsen, Jacob Keizer, Viviènne van der Sluijs, Bart Laning en Roos Tavenier, staan wij dag en nacht voor u klaar!

Of u nou 3 of 300 runderen heeft, u bent bij Dierenkliniek Ommen aan het juiste adres voor alle voorkomende veterinaire werkzaamheden.

Kernwoorden die ons rundveeteam het beste omschrijven:

Meer informatie?

Telefonische spreekuren van onze gezelschapsdierenarts zijn dagelijks van 8.30 tot 9.00 uur. Buiten deze openingstijden van de kliniek vindt behandeling plaats in overleg met de dienstdoende dierenarts. Voor spoedgevallen zijn we 24/7 bereikbaar onder telefoonnummer 0529-456000 (keuzemenu 2), u wordt dan rechtstreeks doorverbonden met de dienstdoende gezelschapsdierenarts.

Actueel

Openingstijden feestdagen

Tijdens de feestdagen kunnen de openingstijden afwijken. Hieronder de openingstijden tijdens de feestdagen in april en mei. Voor spoedgevallen zijn we 24/7 bereikbaar op 0529-456

Lees meer...

Allergie bij paarden

Het is weer heerlijk voorjaar! Helaas voor sommige paarden betekent dat wel dat het allergieseizoen weer begonnen is. We zien nu heel veel staart- en

Lees meer...