Loading...
Loading...

Roos Tavenier

Dierenarts
Paarden, rundvee/herkauwers en chiropractie
“Je zult mij veel bij de paarden en pony’s vinden, ik heb me gespecialiseerd in chiropractie en gebitsverzorging.”
Mijn naam is Roos Tavenier. Ik was altijd al gek op alle diersoorten en ik wist dan ook al van jongs af aan dat ik dierenarts wilde worden.

De studie diergeneeskunde heb ik in België aan de Universiteit Gent gevolgd. Met veel plezier heb ik daar gewoond en de studie doorlopen. In 2014 ben ik afgestudeerd en begon ik mijn bedrijf op de Veluwe voor gebitsverzorging en tandheelkunde voor paarden. Later kwam daar ook chiropractie bij nadat ik in 2018 de opleiding Veterinaire Chiropractie heb afgerond in Duitsland bij de IAVC. In 2015 ben ik daarnaast ook begonnen bij Dierenkliniek Ommen. Sinds de geboorte van mijn dochter in 2019 ben ik gestopt met mijn bedrijf op de Veluwe en werk ik woensdag tot en met vrijdag bij Dierenkliniek Ommen.

Je zult mij veel bij de paarden en pony’s vinden. Daarbij heb ik mij met name gespecialiseerd in chiropractie en gebitsverzorging/tandheelkunde.


Ook bij de kleine huisdieren kunt u mij tegenkomen als chiropractor bij pijnklachten en bewegingsproblemen of voor revalidatie.

Daarnaast help ik ook bij de koeien en kleine herkauwers, voornamelijk voor de spoedgevallen en zieke dieren.