Loading...
Loading...

Viviënne van der Sluijs

Dierenarts
Paarden, rundvee/herkauwers en varkens
“Als kind van 6 wilde ik al dierenarts worden.”
Mijn naam is Viviènne van der Sluijs. Geboren en getogen in Delft.
Als kind van 6 wilde ik al dierenarts worden. Volgens mijn ouders zou dat wel los lopen, omdat ik niet tegen bloed kon. Maar ik heb altijd volgehouden dat ik dat het liefste wilde doen.

Ik heb altijd fascinatie gehad voor de koeien en de paarden en van jongs af aan altijd paardgereden. Daarin ben ik altijd heel actief geweest, vooral als er een paard niet lekker was en de dierenarts langs moest komen. Dan bleef ik altijd wachten om met de dierenarts mee te kunnen kijken. Tijdens mijn studie ben ik ook erg geïnteresseerd geraakt in de varkens.

Ik heb mijn studie diergeneeskunde gedaan in Utrecht en in september 2007 heb ik daar mijn diploma mogen ontvangen. Ik ben tijdelijk werkzaam geweest in een andere praktijk voor een waarneming en sinds november 2008 ben ik werkzaam in de kliniek hier in Ommen. Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik zelf ook in Ommen, samen met onze katten en wat kippen.

Ik vind alles interessant en leuk om te doen, maar ben voornamelijk actief in de paarden, koeien en varkens. Verder ben ik ook af en toe te zien bij de gezelschapsdieren.