Fretten

Maak een afspraak voor uw fret

Parasieten

Fretten kunnen net als de hond en de kat last hebben van vlooien. Fretten die buiten gehuisvest worden, hebben zelfs zo nu en dan een teek. Bij de fret kan Frontline spray prima gebruikt worden om deze parasieten te weren in de frettenvacht.

Ook hebben veel fretten last van oormijt, dit zijn kleine diertjes die leven in het oor van de fret en erge jeuk veroorzaken. Voor oorproblemen kunt u het beste even langskomen met de fret, zodat er bekeken kan worden of de fret last heeft van oormijt of een oorontsteking.

Een fret hoeft niet standaard ontwormt te worden, fretten hebben vrijwel nooit last van wormen. Mocht u toch vermoeden dat uw fret last heeft van wormen kunt u altijd even langskomen voor een veilige ontwormingskuur voor fretten.

Actueel

Openingstijden feestdagen

Tijdens de feestdagen kunnen de openingstijden afwijken. Hieronder de openingstijden tijdens de feestdagen in april en mei. Voor spoedgevallen zijn we 24/7 bereikbaar op 0529-456

Lees meer...

Allergie bij paarden

Het is weer heerlijk voorjaar! Helaas voor sommige paarden betekent dat wel dat het allergieseizoen weer begonnen is. We zien nu heel veel staart- en

Lees meer...