Telefoon
0529-456000
Schapen en Geiten
Herkauwers

Onder de herkauwers verstaan we koeien, schapen en geiten. Naast het behandelen van zieke dieren ligt de nadruk de laatste jaren steeds meer op de preventieve gezondheidszorg: het voorkomen dat het dier of een koppel dieren ziek wordt. Een groot deel van onze werkzaamheden bestaat uit de bedrijfsbegeleiding, het samen met de veehouder kijken en bespreken van punten die beter kunnen. Op deze manier proberen we het rendement voor onze veehouder te verhogen.

Telefonisch spreekuur
Voor het doorgeven van visites, het bestellen van medicijnen, advies of andere informatie kunt u maandag tot en met zaterdag bellen tussen 08:00 en 09:00. U komt dan rechtstreeks in contact met een dierenarts.

Uiteraard zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor spoedgevallen. Ons team bestaat uit 4 geborgde landbouwhuisdierenartsen, waarvan er altijd 2 tot uw beschikking staan om een snelle service te garanderen.

Medicijnen
Tijdens kantooruren (08:00 – 17:30) kunt u de medicijnen bij ons afhalen aan de balie. Buiten deze tijden is het 7 dagen per week mogelijk om tot 22:00 ’s avonds de medicijnen uit onze medicijnenkast te halen. Hiervoor heeft u een speciale tag nodig, informeer hiervoor bij een van onze medewerkers.