Telefoon
0529-456000
Praktijkdieren


Mijn naam is Muppet.
 
Ik ben geboren in Spanje en door mensen meegenomen naar Nederland. Daar heb ik veel gezinnen leren kennen en veel boevige dingen gedaan. In februari 2005 ben ik voor het eerst in de praktijk gekomen met Astrid van de dierenbescherming. Daar heb ik het hart van Marion veroverd en woon sindsdien bij haar.
 
Ik ga graag met Marion mee naar de praktijk als zij moet werken. Als zij visites gaat rijden mag ik alleen niet mee, dan moet ik op de praktijk blijven. Dit vind ik echt niet erg hoor. Ik slaap dan veel en mag lekker met de assistenten mee naar buiten. Met mooi weer mag ik dan buiten in de kennel, die speciaal voor ons gemaakt is met lekkere manden en kleden en huisjes waar we ons in kunnen verstoppen. Dan kan ik ook lekker spelen met Mika en Brando. Ook vind ik het heerlijk om te spelen en om de praktijk te onderzoeken. Eigenlijk mag ik niet in de wachtruimte komen, maar als de deur openstaat en er zijn gezellige mensen dan vergeet ik dat wel eens. Het allerleukst vind ik het verkennen van de buitenomgeving, als er een deur openstaat ga ik op stap en verken ik het gebied rondom de praktijk. Iedereen is dan in rep en roer omdat ze me niet kunnen vinden.
 
Als Marion de paarden gaat verzorgen ga ik graag mee om in het weiland rond te rennen. Als er gereden gaat worden met de koets mag ik daar ook op zitten, maar mee rennen vind ik het allerleukst. Daarom vind ik het helemaal geweldig als ze zelf gaat rijden, want ik vind de paarden erg leuk en gelukkig zij mij ook!


 
 
 
Mijn naam is Mika.

Ik ben geboren op de praktijk met een keizersnede, op 17 oktober 2008. Mijn moeder is een heidewachtel en mijn vader is een stoere meneer, waarschijnlijk een schapedoes, die met mijn moeder heeft gesjanst terwijl zij uit logeren was.
 
Toen ik bij mijn moeder wegging ben ik gelijk naar Caroline gegaan. Waar ik fijn met haar in de buitenwijken van Lemele woon. Ook ben ik graag op de boerderij van de vriend van mijn baasje, waar ik lekker vies word.
 
Op de foto ben ik net naar de kapper geweest, wat ik heel erg spannend vond.
 
Kun jij zien welke pup ik ben?