Loading...
Loading...

Katten

Maak een afspraak voor uw kat

Junior begeleiding

Hoera, een nieuwe kitten!

Een nieuwe kitten in huis is natuurlijk erg leuk en gezellig. Maar er komt nog veel bij kijken. De kitten moet namelijk ook naar de dierenarts en dat kan erg spannend zijn. Daarom bieden wij Junior Begeleiding aan.

Op de leeftijd van 6,9 en 12 weken wordt uw huisdier gecontroleerd en gevaccineerd. De volgende keer dat uw huisdier weer op de praktijk komt voor de jaarlijkse controle en vaccinatie is een jaar later.

In de leeftijd tussen 12 weken en 1 jaar verandert er veel bij uw huisdier en moet hij of zij veel leren. Een goede ervaring bij de dierenarts zorgt voor een ontspannen sfeer en maakt goed onderzoek mogelijk als dat een keer nodig mocht zijn.  Ook gaan ze groeien en de tanden gaan wisselen. Om deze fase van uw huisdier goed in de gaten te houden, adviseren wij u om mee te doen aan onze Junior Begeleiding.

Op de momenten dat geadviseerd wordt om de kitten te ontwormen kunt u gratis een afspraak maken met een van de assistentes voor de Junior Begeleiding. Dit is op de leeftijd van :

  • 16 weken
  • 20 weken
  • 24 weken
  • 8 maanden
  • 11 maanden

Tijdens de Junior Begeleiding proberen wij ervoor te zorgen dat uw huisdier een goede ervaring krijgt met de praktijk. We knuffelen en spelen met uw huisdier, hij of zij gaat even op tafel en worden natuurlijk koekjes gegeven. Maar tussendoor kijken wij even naar het gebit, de nageltjes en de oortjes. Ook gaat uw huisdier op de weegschaal om de groei in de gaten te houden.

De Junior Begeleiding is op de momenten waarop uw huisdier ook ontwormd moet worden en eventueel tegen vlooien en teken beschermd kan worden. Dit is dus een handige herinnering. De begeleiding is op de leeftijd van: 16 weken, 20 weken, 24 weken, 8 maanden en 11 maanden.

Actueel